Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(anetamilka23)
Wiking
Wtam!! jesli mozecie to prosze , wyslijcie mi linka z tym kremem JASON bo ja szukam ale wyskakuja mi jakies szamponi i odzywki do wlosow a ja potrzebuje tego na rozstepy . Z tym ze mam jeszcze pytanie czy ten krem jest tylko przeciwko rozstepom czy na pojawione sie juz tez bedzie dzialala , a no i na celulit czy macie cos sprawdzonego , prosze odpowiedz , dzieki pozdrawiam pa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
gama podawała na wcześniejszych stronach linka do tego mi się otworzyło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(anetamilka23)
Wiking
Zanim kupie chce byc pewna czy to to zobaczcie
www.shopping.com/xPO-Jason-Natural-Cosme...Moisturizing-Gel-8oz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
gama28 napisał:
Mi jutro kończy się 19 tydz. Od poniedziałku będę już w 20 tyg. Termin mam na 28.11 (lekarz rodzinny) lub 25.11 (USG). Nasza malizna tak się fajnie "rozkraczyła", że nawet ja na tym zwykłym USG widziałam co tam ma między nóżkami

Gama to jak oni Tobie wyliczaja te tygodnie, bo mi cos tutaj nie pasuje....ja w sobote skonczylam 20tyg i termin wg lekarza mam na `14.11 a wg usg 16.11, wiec porownujac moj termin i twoj,to tygodnie mi sie zupelnie nie zgadzaja

pozdrawiam z upalnej PL
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Ania M.
(Ania24)
Nowicjusz
Witam wszystkie mamusie jestem w 20 tygodniu ciąży (podobno druga córeczka) ,śledze ten watek i tak postanowiłam sie odezwać .Dzięki za rade na temat kremu JASON zakupiłam juz go sobie tylko mam nadzieje ze dobry kupiłam 84% aloe vera ,nawet byl w promocyjnej cenie 79kr , mam niesety juz troche rostepów po pierwszej ciazy a nie chce miec wiecej mam nadzieje ze Jason coś zdziała ,pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
to na super promocje trafiłaś Ania 24 bo ja też kupiłam go w promocji tyle tylko że za 99kr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(anulka86)
Nowicjusz
Witam mam na imie Ania jestem w 19tyg.ciązy jak narazie wszystko przebiega w najlepszym porządku za tydzien mam wizyte w szpitalu na Baerum wraz moim narzeczonym pojedziemy na wizyte.Juz sie nie mozemy doczekac jak zobaczymy nasze maleństwo moze nawet dowiemy sie płec dzidzi .W norwegi jestem obecnie od zeszlego roku od sierpnia nie mialam nr.personalnego ,od maja 2010 taki nr personalny juz posiadam zalatwilismy nr.pers.i pozwolenie.Moj narzeczony jest obecnie w OSLO 3 lata pracuje i ma nr personalny. Chcialabym tu urodzic , chodze do Polskiego lekarza prywatnie tutaj.Termin mam na koniec listopada.
Mam pytanie dot.dofinansowania na dziecko co mi sie bedzie nalezalo?waszym zdaniem..
Bylam w Navie wzielismy dokum.dotycz.jednorazowego dofinansowania za urodzenie dziecka..mam zlozyc je w 26 tyg ciązy czy to prawda niewiem? jestem ciekawa jakie mamy szanse aby dostac te pieniądze skoro nie ejstesmy małzenstwem a bedziemy mieli dziecko? pomozcie mi cos w tym temacie?

pozdrawiam wszystkie Mamusie Ania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Ania M.
(Ania24)
Nowicjusz
Tak toja promocja jest super musze sie chyba zaopatrzyc na najblizsze 4 miesiace jak narazie jestem zadowolona i używam go do całego ciała.Mam jeszcze do Was dziewczyny pytanie jak to jest z tymi pieniążkami na ta wyprawke dla dziecka ten jednorazowy zasiłek kiedy powinnam złożyc ten wniosek do navu , wogóle to myślałam ze składa sie to po urodzeniu dziecka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(anulka86)
Nowicjusz
Ania 24 Mnie poinformowano w Nav ze musze dostarczyć dokumenty w 26 tygodniu ciązy .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Ania M.
(Ania24)
Nowicjusz
Dzięki anulka 86
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok